Opis forum
wiec tak Panowie zaczynam sie zastanawiac na temat gildi sam nie wiem czy ja dalej ciagnac
mam dosc narzekan ludzi ja sam nie wiem co mam robic... zaczynam miec powoli tego dosyc, lepiej wam bedzie w innych gildiach tu sie marnujecie , coz staralem sie dobrze , moze nie jestem wystarczajaco dobrym gm zeby zrobic silna i mocna gilldie... wybaczcie .
Ewentualnie zrobie tak ze Ci co beda chcieli grac u mnie beda grac ja nikogo na sile nie bede trzymal i prosil
Ryssiard jeste¶ spoko go¶ciem i bardzo Cie lubiê jako gracza Sam wiesz jak mnie przekonywa³e¶, ¿ebym gra³ u Ciebie w guild. Co z tego uda³o siê do tej pory zrealizowaæ? Na dobra sprawê niewiele... nie mowie, ze to Twoja wina. Jeste¶my guild, ponosimy odpowiedzialno¶æ jako dru¿yna... Nie mo¿na powiedzieæ, ¿ebym siê tez nie stara³ ale rezultaty s± ma³o zadowalaj±ce, chyba nie tylko mnie. Cos siê zaczê³o sypaæ, ludzi grac coraz mniej. To chyba nie tylko moje spostrze¿enie. Teraz jest pytanie, czy próbowaæ reanimacji? Czy siê rozchodzimy i ka¿dy sobie szuka jakiego¶ miejsca... Ja jestem doros³ym facetem, to w sumie tylko gra, nie bêdê robi³ wielkiej sprawy z tego, ze posz³o jak posz³o. Ciesze siê, ze was pozna³em i milo mi siê gra³o z wami przez ten czas....
sam nie wiem co mam robic reanimacja nie wiem co da poprostu wyrzuce tych co nie graja a bede bral Tych Ci co graja, a co do gildi to szkoda mi zostawiasz tego wszystkiego w koncu nameczylem sie troche zeby to wszystko stworzyc
Na tyle na ile nie znacie, nie chodzi o to ze na sile narzekam i szukam dziury w ca³ym. Po prostu minê³y ponad 3 tyg jak jestem z wami. Troszkê z siebie da³em, ¿eby zachêciæ graczy do udzielania siê w guild i na forum. Niestety w miarê up³ywu czasu zaczê³o siê robiæ gorzej i to nie kwestia mojego "narzekania", po prostu to widaæ go³ym okiem...
Sam tez nie mam ju¿ tyle czasu na grê co wcze¶niej, nie mogê siê udzielaæ ile bym chcia³. Ponadto straci³em trochê motywacjê widz±c ogólnie postêpuj±cy marazm
ryssiard napisał:
sam nie wiem co mam robic reanimacja nie wiem co da poprostu wyrzuce tych co nie graja a bede bral Tych Ci co graja, a co do gildi to szkoda mi zostawiasz tego wszystkiego w koncu nameczylem sie troche zeby to wszystko stworzyc
I o to chodzi. wywal tych co wkulki leca a wez nowych aktywnych na ktorych mozna liczyc!
Przepraszam ale opuszczam wasze szeregi, w celu zdobycia nowych do¶wiadczeñ i nowych umiejêtno¶ci, cze¶æ z was mo¿e byæ na mnie z³a i dawaæ temu wyraz w grze... trudno to moja decyzja i jako¶ ja zniosê...
Pozdrawiam i ¿yczê powodzenia
Bily zobaczy³e¶ kilka literek nad moim nickiem i mi piszesz w grze, ze jestem twoim wrogiem... Proszê cie ogarnij siê trochê i nie pisz bzdur, oceniasz mnie po tym co zrobi³em i jaki jestem, czy po kilku literkach, które siê tobie nie podobaj±?!?!?! Zrobi³em du¿o wiêcej dla Reborned ni¿ ty, nie oczekuj±c nic w zamian, nie podoba mi siê twoje ocenianie mojej osoby, po tym w jakiej guild jestem... mo¿esz mnie przeprosiæ i zapomnê o wszystkim. Wiesz jaki jestem i jakie mam zachowanie w grze, a twoje s³owa mnie tylko zabola³y i obrazi³y, bo co ja ci zrobi³em? Wybra³em inna guild to jestem twoim wrogiem? Pomy¶l chwile... wierz mi, nie chcesz sobie robiæ wroga ze mnie...
Administrator
ja szczerze odeszlam od FEAR fisiu wie dlaczego niktorzy tez powinni wiedziec...
Zrobili ze mnie wielkie .... za to ze nie dawalam rady sobie na cs <sumonerka gralam> ze nie mroze all,ze padam i ze jestem s*** wiec jzu powinniscie sie domyslec czemu odeszlam .
Co do EDENCJI zalezy kto nie kazdy tam jest zly ale za sama gildia nie pzrepadam znam ta gildie bardziej niz kto inny bo znam ta gildie od 1 dnia istnienia serwera.
Od poczatku nie zawsze sie dogadywalam z ally jedyne fajne osoby to chyba byla Bila i pare innych osob...
ale jakby co...
Odrazdam obu gildi dla samego dobra i nerwow graczy.
Pozdrawiam
NiceAngie
Gatsu nie przeprosze Cie to po 1.
Po 2 nie znasz mojej histroi a jest ciekawa.
po 3 kazdy kto ma literki ->FEAR nad glowa jest moim wrogiem , chodz jeszcze wczoraj byl np. moim przyjacielem.
Nie wiesz co zrobilo FEAR ,nie wiesz z czego musialem zrezygnowac przez ta guild , nie wiesz co zrobil QweK.
Nie bede Cie wtajemniczac ale miej swiadomosc ze nie jestem pierwszym lepszym noobem i ja wam to jeszce udowodnie.
Minie mzoe miesiac moze trzy ale uslyszysz o mnie Gatsu.
Powtarzam... Nie znasz tej Histori.